Feestavond ter ere van het 25 jarig jubileum

Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor de fantastische feestavond ter eren van het 25 jarig jubileum van M vd kraan bv en Mark spaan bv en het samengaan naar Vd kraan en spaan bv.
Foto_1_news_detail

Inmiddels hebben wij, zoals beloofd, een bezoekje gebracht aan het Sophia kinderzieken huis te Rotterdam. De stichting vrienden van Sophia doen er alles aan om het verblijf van de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken. Ze organiseren voorstelling, optredens hebben een eigen radio en tv zender voor de kinderen waarin zij ook een actieve rol in kunnen spelen tot het inrichten van speel en wachtkamers. Wij zijn ervan overtuigd dat de tablet ’s goed terecht zijn gekomen en hopen dat de kinderen er veel plezier mee hebben.

Door de vele giften die wij op onze feestavond mochten ontvangen, konden wij op zoek gaan naar nog een goed doel.

Per toeval kwam ik bij het lumc kankerfonds terecht. Het lumc in leiden is bezig met het ontwikkelen van “het levend geneesmiddel”. Onder andere onderzoek bij T-cellen speelt hierin een belangrijke rol. T-cellen zijn lichaamseigen cellen die zeg maar alle verkeerde cellen in je lichaam vernietigen. Bij de behandeling van leukemie, lymfklierkanker en de ziekte van kahler, is vaak een stamceltransplantatie van een donor noodzakelijk en enige tijd later worden dan ook de T-cellen van de donor toegediend bij de zieke patiënt, om de T-cellen in een ander lichaam ook precies dat te laten doen waar ze goed in zijn namelijk foute cellen vernietigen, is er nog veel onderzoek nodig. Het lumc leiden, is zeer actief met de ontwikkeling van “het levend geneesmiddel” bezig en maakt op dit gebied al veel progressie! Het lumc kankerfonds is dus opgericht om dit onderzoek te ondersteunen. Dit fonds sprak ons zeer aan mede doordat Mark Spaan en Jan Ammerlaan beide deze behandeling hebben ondergaan, en wat zou het fantastisch zijn als er in de toekomst, een toekomst is voor deze patiënten!

Kijk voor meer informatie op: http://www.vriendensophia.nl en http://www.lumckankerfonds.nl

« Terug naar het nieuwsoverzicht